Föräldrar tycker!

  
Föräldrarna är viktiga!

Det är ni föräldrar som ska lämna era härliga barn till oss varje dag och för oss är det väldigt viktigt att alla  känner sig trygga och välkomna hos oss på

Lilla Förskolan.

Tillsammans med er skapar vi den bästa möjliga miljön för era barn!


I vår verksamhet vill vi att alla föräldrar ska känna att de har inflytande och insyn i verksamheten.

Allas åsikt är viktig för förskolan och tillsammans vill vi skapa en härlig gemenskap, en trygg vardag och ett lustfyllt lärande för barnen!


Några ord från föräldar på Lilla Förskolan


"Lilla Förskolan erbjuder en otroligt kreativ miljö. Här tillåter pedagogera sig själva att försvinna med barnen in i deras fantasifulla värld, både i lek och i skapande! Känslan när vårt barn får ett kärleksfullt välkomnande varje morgon är så skön att ha med sig under arbetsdagen. Dessutom får vi följa med vårt barn under hennes vardag på förskolan både genom bider, filmer, brev, sms, pyssel och bakverk! Vi känner ingen skuld när vi är på jonnet för vi vet att vår dotter har det bra. Vi vet det för att vi får det bekräftat under dagen och vi vet det för att hon själv fömedlar det till oss. Vi lämnar inte vårt barn på förskolan, vi lämnar vårt barn i sitt andra hem!"


"En förskola ska vara trygg för barn och föräldrar! På Lilla Förskolan känner man sig välkommen och alla är delaktiga i allt som sker!""Att få se vad barnen ha gjort i bilder, via veckobrevet på mailen, är toppen!""Vi valde Lilla Förskolan för att det kändes som en trygg plats att lämna våra barn på. En förskola som inte är för stor, så att alla barn får chans att synas. Personalen är underbar och det märks att de brinner för sitt jobb!"


"En liten och trygg förskola med hemlagad mat. Välutbildad och duktig personal med glimten i ögat. De har tillsammans med barnen skapat en lugn och lustfylld miljö för barnen att utvecklas i. Levande miljöer som utmanar barnens kunnande och intressen. Tydligt kopplat till förskolans läroplan. Både barnen och vi föräldrar trivs jättebra på Härnösands bästa förskola."


"Vi valde Lilla förskolan eftersom det kändes som en förskola som levde upp till namnet, alltså Lilla. Vi tilltalades av att förskolan var liten när det kom till gruppstorleken utan att det kändes som att man gjort avkall på personalstyrkan. Vi uppskattar också att förskolan är ute så mycket som möjligt och att man tar vara på tillfällen att vara ute i naturen. Lilla förskolan motsvarar våra förväntningar och mer därtill."


"Personalen är mycket lyhörda för barnens behov och är måna om att vi föräldrar känner oss involverade i barnens vardag"


"Genom ert engagemang, glädje och kunskap känns det tryggt och bra att lämna sitt barn hos er! Väldugt varierade dagar med mycket utevistelse leder till att man dagligen har turen att få hämta hem ett glatt och nöjt barn!"


"Det märks på mina barn att de trivs! De är trygga och det märks att de utvecklas både som person och i grupp!"


"Vi valde Lilla Förskolan därför att man kände direkt att personalen verkligen brinner för sitt yrke och vill barnens bästa i alla situationer. Varje dag när man ska lämna sitt barn känner man sig glad och trygg över att få ha sitt barn på Lilla Förskolan. Även de dagar då lämningarna kan kännas jobbiga finns personalen verkligen där för varje barn och ser till att det går så bra det bara kan. Efter en liten stund får man ett uppmuntrande sms eller mms att det går bra och nu är det glada miner och lek, det är sååå uppskattat! Vi är otroligt nöjda med Lilla Förskolan och alla i personalen är helt fantastiska! Våra barn har trivts jättebra och det gör även vi föräldrar! Känslan av att få höra om hur mycket de lär sig på Lilla Förskolan och är så glada över att vi fick en plats just här!"