Personal

  Personal

På Lilla Förskolan arbetar 5 personal tillsammans.  Personalgruppen är sammansvetsad och jobbar hela tiden nära varandra, som det blir med en så pass liten barngrupp som Lilla Förskolan har.


Vilka är vi då?


Maria Westman Förskollärare

Hej jag heter Maria och är 35 år. Jag är den ordningsamma av oss fem och har koll på det mesta. Jag gillar att berätta sagor,pyssla och vara i skogen. Jag bor i stan med min sambo Tony och våra två barn.. Jag tycker mycket om djur och trivs därför bra i skog och mark..


Erica Näsström   Förskolechef Förskollärare 

Hej jag heter Erica och är 32 år. Jag är den hos oss som brinner lite extra för att dra gång många olika projekt! Jag gillar bl.a att måla, dramatisera tillsammans med barnen och att vara med i barnens olika lekar. Jag bor tillsammans med min sambo Markus och våra två barn som är 11 och 6 år gamla.


Helena Hildebrandsson   Kokerska 

Hej jag heter Helena och är 46 år. Jag bor tillsammans med min man och mina 3 barn här i Härnösand. På min fritid tycker jag mycket om att resa och att umgå med min familj.

Jag arbetar som kokerska på Lilla Förskolan och låter gärna barnen vara med mig i köket så mycket det går. Tillsammans lagar vi mat, bakar och förbereder måltiderna.Elin Bergman   Barnskötare 

Hej jag heter Elin och är 25 år. Jag bor inne i stan med min hund Hugo. Fritiden ägnar jag mycket åt att vara utomhus, allra helst med Hugo i skogen. Eller så hittar jag på något skoj med mina vänner.

På förskolan älskar jag att vara utomhus i alla väder och såklart tycker jag om att gå på utflykter till skogen :)Åsa Markström   Förskollärare   

Hej! Jag heter Åsa Markström och jag är 44 år. Jag har inga egna barn, men jag har 20 års erfarenhet att arbeta med barn i olika åldrar. När jag är på förskolan så gillar jag att gå till skogen och lära barnen vad de olika växterna heter.  Jag tycker även om att sjunga och kommer gärna med nya busiga sånger och ramsor. Jag är också med i barnens lek för att hjälpa och stötta och föra leken vidare. Jag bor i Sörberge, ute på landet.